• In aceasta pagina:


 • Eficacitate Cutimed® Sorbact®: MRSA, VRE, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus faecalis, Escherichia coli, Klebsiella (K. pneumoniae, K. oxytoca), Bacteroides fragilis, Citrobacter freundii, Clostridium perfringens, Enterobacter cloacae, Morganella morganii, Peptococcus magnus, Proteus mirabilis, Staphylococcae (S. aureus, S. epidermidis, S. haemolyticus), Streptococcae etc.
  Cutimed® Sorbact®
  Nu dezvolta
  rezistenta bacteriana
  Datorita modului fizic pur de actiune, nu exista nici un risc de dezvoltare sau de sporire a rezistentei bacteriene sau fungice. Cutimed® Sorbact® nu foloseste nici o substanta antiseptica sau antibiotica. Prin urmare tratamentul nu reprezinta nici un risc de dezvoltare a unei tulpini bacteriene rezistente.

  Nu exista riscul
  aparitiei alergiilor
  Metoda Cutimed® Sorbact® este sigura atat pentru pacienti, cat si pentru echipa medicala.

  Nu prezinta citotoxicitate
  Eficacitatea Cutimed® Sorbact® este exclusiv bazata pe fixarea si indepartarea bacteriilor patogene, fara a elibera catre rana substante chimice active care pot influenta procesul de vindecare.

  Nu are contraindicatii
  Poate fi folosit in timpul sarcinii, la mame care alapteaza si copii.

  Nu favorizeaza
  eliberarea endotoxinelor
  Spre deosebire de alte pansamente cum ar fi cele cu argint sau continut chimic activ, Cutimed® Sorbact® nu omoara bacteriile (le izoleaza si inactiveaza). Asadar nu se elibereaza endotoxine din celulele moarte, incurajand vindecarea pe cai naturale ale ranii.

Category: Cutimed Sorbact

Cutimed® Sorbact®

- UN NOU CAPITOL IN CURATAREA SI TRATAREA RANILOR - Cutimed® Sorbact® este primul pansament pentru rani care inlatura bacteriile ireversibil, fara a folosi un agent chimic activ. Prin modul sau unic de actiune, s-a dovedit a avea succes ca si trata… more »

Cum actioneaza Cutimed Sorbact?

The Sorbact® method: An innovative approach to antimicrobial therapy. The force of physical attraction. Cutimed Sorbact stands for a unique antimicrobial concept that works without a chemically active agent. Instead, a physical principle is used to… more »

Instructiuni de utilizare

Indicatii Cutimed®Sorbact® poate fi folosit pentru orice tip de contaminare, colonizare sau rani exudate , indiferent de etiologia acestora, de exemplu: - Rani cronice, de exemplu la nivelul venelor, arterelor sau la ulcer diabetic sau ulcere de pre… more »

Gama Cutimed® Sorbact®

- rani infectate sau cu risc de infectie - Cutimed paduri absorbante Padurile absorbante Cutimed® Sorbact® combina pansamentul antibacterian cu absorbtia exudatului, pentru rani cu exudat moderat catre abundent. Sunt fabricate din 2 inve… more »